Wie zijn wij

Mijn naam is Dimitri Hess, Ik ben eigenaar van Aurora Plafond Designs.
Het bedrijf is opgericht op 17 augustus 1981 door Willem Hess, mijn vader.
In 2008 heb ik het stokje van Willem Hess overgenomen. Na jaren in het bedrijf als monteur te hebben gewerkt, werd het tijd voor een frisse wind in het bedrijf.

Aurora

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie;
Aurora kan verwijzen naar:

  • Mythologie
    Aurora (godin), de Romeinse godin van de dageraad
  • Natuur
    poollicht, waarvoor het de Latijnse en wetenschappelijke naam is (Aurora Borealis en Aurora Australis)

De naam Aurora is ontstaan met het idee dat wij vaak genoeg de zon op zien komen als het werk al is begonnen. In 2008 veranderd in Aurora Plafond Designs omdat onze werkzaamheden tegenwoordig meer bevatten dan alleen plafondmontage.

Wij streven ernaar om vanaf de beginfase voldoende transparantie te geven over de voor en nadelen van onze producten en diensten. Wij hopen u hiermee zoveel mogelijk te helpen met het bepalen van uw keuze in de afwerking.

Tijdens de montage periode blijven wij openstaan voor, waar mogelijk, aanpassingen en uw mening in de afwerking. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk het streven naar een tevreden klant!

Ook de nazorg zit bij ons niet in een vergeet hoekje. De kleine puntjes op de i zullen zeker gezet worden en heeft u nog vragen en opmerkingen dan is daar zeker alle ruimte voor.

Ik hoop u met deze informatie een goed beeld te hebben geschetst wie wij zijn en kijk er naar uit uw droomverbouwing te realiseren.

Dimitri Hess, Eigenaar Aurora Plafond Designs