Aluminium plafonds in Rotterdam

badkamer aluminium plafondsEen aluminium plafond bestaat uit eenvoudig plaats- en verwijderbare panelen. Het is een ideale manier om een oud plafond te verhullen of om buizen en bedrading weg te werken. Daarbij biedt Aurora u het volgende:

  • Service op maat en kwaliteit. Aurora Plafond Designs heeft al ruim 30 jaar ervaring in het realiseren van plafonds en wendt die ervaring graag aan in uw voordeel!
  • Het eenvoudig afdekken van lelijke plafonds. Aluminium plafonds vormen het ideale middel om verouderde plafonds aan het zicht te onttrekken.
  • Vlotte levering en montage. U hebt geen trek om een maand te wachten terwijl u nu met een verbouwing bezig bent.

 

 

De voordelen van een aluminium plafond

Wanneer u kiest voor een aluminium plafond in Rotterdam dan kiest u voor degelijkheid. Het plafond wordt gemonteerd op speciale hoofddragers en afgewerkt met een hoeklijn of vrij hangend. De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedte en lengte maten waardoor je ook een speels effect kunt creëren. Er kan gekozen worden voor een lamel zonder voeg, open voeg op met een pees die in dezelfde of andere kleur waardoor je ook weer een speels effect krijgt. Het aluminium plafond in Rotterdam is afneembaar waardoor het eenvoudig te onderhouden is en met een beetje handigheid is het plafond ook uitneembaar.

Neem contact op voor systeemplafonds!

Wilt u meer weten over onze aluminium plafonds in Rotterdam, direct een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan nu contact op met Aurora Plafond Designs via ons contactformulier of door te bellen met (010) 4589000.