Vloeren en laminaat

Een houten vloer of laminaat vloer in Rotterdam bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Een houten vloer of laminaat vloer van Aurora Plafonds geeft uw woning een stijlvolle en warme uitstraling. Aurora Plafonds levert sinds kort ook houten vloeren en laminaat vloeren in Rotterdam en omgeving van hoge kwaliteit. Als u kiest voor Aurora Plafonds houten vloeren, dan kunt u rekenen op:

  • Superieure kwaliteit. Onze laminaat en houten vloeren in Rotterdam zijn van topkwaliteit en onze vakmensen staan garant voor een zorgvuldige montage.
  • Snelle levering en montage. U wilt natuurlijk niet nog een maand wachten terwijl u bezig bent met een verbouwing. Wij begrijpen dat.
  • Een sfeervolle ruimte. Een passende vloer brengt direct sfeer in de ruimte waarin deze is aangebracht.

Houten vloeren en laminaat vloeren in Rotterdam zijn leverbaar in verschillende houtsoorten: van eikenhouten vloeren tot hardhout.

 

Nu ook vloeren bij Aurora Plafond Designs!

foto1Aurora Plafond Designs had al veel ervaring in het leggen van vloeren. Maar om onze service nóg completer te maken, zijn we sinds kort ook begonnen met het verkopen van gerenommeerde merken laminaat vloeren en houten vloeren in Rotterdam. Een vloer is namelijk bepalend voor de uitstraling van je hele interieur en dus eigenlijk de basis.

Kom langs!

Bij Aurora Plafond Designs bent u dus aan het juiste adres om het beste laminaat vloeren en de beste houten vloeren in Rotterdam te krijgen. Wilt u meer weten over onze vloeren? Wij nodigen u daarom ook uit om eens een kijkje in de showroom nemen en met ons te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

U kunt ook bellen met (010) 4589000 of het contactformulier op onze contactpagina invullen